Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Engeli bireylerin mümkün olan en üst seviyede kendine yetebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.Aile ve çevre eğitimi yoluyla doğum öncesi,doğum anı ve doğum sonrası nedenlere bağlı olarak oluşan engeliliği en aza indirgemek,bu konuda ciddi bir mesafe kaydetmek.

Misyon: Yetişmiş personeli ile çocuk ,çevre ve aile eğitimi yoluyla çevrede farkındalık yaratmak,toplumsal barış,hak,çevre ve bireysel özelikleri kabul ve milli,manevi değerleri kültürel bir yaşam biçimi olarak benimsemek-benimsetmek.

Başarılar: Okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılı başında öğrenci almaya başlamıştır,kısa sürede velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından üst düzeyde memnuniyet ve kabul görmüştür.

Saatler: 8.40-14.40
Isınma: KlİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: özel eğitim taşımalı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: özel eğitim uygulama okulu 1.kademe

WEB - https://akdenizozelegitim1.meb.k12.tr

Adres - GÜNDOĞDU MAH. 5790 SK. ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ SİTESİ AKDENIZ ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 14A AKDENİZ / MERSİN

Derslik :-12

Yerleşim Yeri - AKDENİZ GÜNDOĞDU MAHALLESİ,ESKİ FEN LİSESİ B BİNASI